Make Me Dance med lokale TILT-innslag

Arrangementsinformasjon
Default file 1508150399

Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst undersøker tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere. Make Me Dance er en forestilling som handler om valgene vi tar, og om de små, men samtidig universelle historiene som former oss som mennesker.

Før forestillingen viser lokale barn og unge noen av resultatene fra TILT-Kongsberg.
Billettene er unummerte og begrenset i antall da både scenografi og publikum vil være på scenen sammen.


Medvirkende:

Koreografi: Anne Holck Ekenes og Pia Holden
Dansere:
Julie Drønen Ekornes/ Nora Martine Svenning
Jens Jeffry Trinidad
Hugo Marmelada
Komponist og musiker: Improvisível (Marcus Amadeus)
Scenografi: Mie Dinesen
Kostyme: Mats Dinesen
Dramaturg: Elin Amundsen Grinaker
Lysdesign: Thomas Evensen
Produsert av Brageteatret og Panta Rei Danseteater


Brageteatret AS - Regionteater for Buskerud, eies av Drammen kommune og Buskerud fylkeskommune, og holder til på Union Scene i Drammen. Teatrets spesielle fokus på forestillinger i barn og unges perspektiv, har bl.a. gitt dem ansvaret for scenekunsttilbudet i Den kulturelle skolesekken i Buskerud. F.o.m. 2010 fikk teatret utvidet sitt oppdrag og har siden produsert forestillinger til hele befolkningen i Buskerud.

Panta Rei Danseteater (PRD) er et dansekompani med base i Oslo. Kompaniets signatur er forestillinger som engasjerer på ulike plan og er tilgjengelige for et bredt publikum. PRD er blant Norges ledende kompanier for undervisning i kreativ dans for barn og unge, og har mottatt en rekordstor bevilgning på fem millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DNB, som skal brukes til at store deler av Østlandet kan danse seg gjennom 2015-2017.

TILT er et treårig danseprosjekt som skal få store deler av Østlandet til å danse. Panta Rei Danseteater samarbeider med tre regionteatre over tre år og skaper en ny produksjon for turne hvert år. Turneene følges opp av skreddersydde danseprosjekter i hver kommune og hver by. TILT skal være et inkluderende prosjekt for både profesjonelle og amatører i Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Oslo. Dans er kunst, dans virker samlende og dans er noe som skaper glede. TILT skal både skape danseglede, gi gode kunstopplevelser og være utgangspunkt for diskusjoner og samtaler. TILT! Første stopp var Østfold i 2015, deretter sto innlandet for tur i 2016 og siste runde foregår nå, i 2017 i Buskerud.

Her kan du lese om TILT: tiltdans.no

konsert
tilt
brageteateret
dans

Restriksjoner

Billetter refunderes kun ved avlysning eller endring i spilleplan.