De glade damene på tur

Arrangementsinformasjon
Default file 1494227091

 


Splitter ny humorforestilling med Britt Elisabeth Haagensli og Anne Marie Ottersen. Her kommer fortsettelsen på suksessen «Gammel dame er vond å vende». Denne gangen skal damene på sydenferie.

I fjor kunne du se Anne Marie Ottersen og Brit Elisabeth Haagensli i showet «Gammel dame er vond å vende». Til høsten følger humordronningene opp med et flunkende nytt show, men med de samme karakterene. Bli med til Gran Canaria!

Damene ble gode venner mot slutten av forrige show og de dro avgårde på motorsykkel sammen. Nå skal de reise til SYDEN, og der er det helt andre utfordringer som venter dem enn de på sykehjemmet. Maggi vil på eseltur, mens Lillemor vil på museum. 

Maggi vil spise burger og pommes frites, mens Lillemor vil på finere restauranter. Det blir mange komiske situasjoner, men det er ikke bare full fres hele tiden. Du får komme mer under huden på damene og vite mer om hva de sliter med bak skallet. Det er en sår klangbunn i deres situasjon, og stikkordet er ensomhet sier regissør Tom Sterri, som tror at dette nok kan fremkalle noen våte øyekroker hos publikum. Men først og fremst er dette showet en herlig situasjonskomedie med mye galskap. 

Grisefestlig altså!

ottersen
haagensli
humor
teater

Restriksjoner

Billetter refunderes kun ved avlysning eller endring i spilleplan.